BOEKHOUDING UITBESTEDEN

De boekhouding en ander administratief werk is misschien wel het minst populaire onderdeel van het hele ondernemerschap. Bent u ook onnodig veel tijd kwijt aan de boekhouding en heeft u op die manier niet genoeg tijd om echt te doen wat u graag doet? Kies er dan voor om uw boekhouding uit te besteden.

Neem vrijblijvend contact op

Zoekt u een goede boekhouder? Of wilt u uw administratie uitbesteden? Zoek dan niet verder. Onze adviseurs zijn in staat uw gehele boekhouding uit handen te nemen. Zo bieden wij u niet alleen verlichting, maar laten wij ook al uw zorgen omtrent de boekhouding en administratie verdwijnen.

Voordelen boekhouding uitbesteden

Iedere ondernemer heeft behoefte aan de juiste managementinformatie. Wij begeleiden u daarom dan ook graag bij:

 • Het implementeren van het juiste managementinformatiesysteem;
 • Het opzetten van de financiële administratie;
 • Het verzorgen van uw boekhouding en andere financiële rapportages.

Dankzij de waardevolle informatie die wij over uw organisatie verzamelen, zijn wij in staat u van concrete adviezen te voorzien. Bijvoorbeeld over mogelijke verbeteringen binnen uw bedrijf. Van investeringsbeslissingen tot nieuwe business of een rendementsverbetering en balansoptimalisatie, u bent bij ons aan het juiste adres. Door de boekhouding van uw onderneming bij ons uit te besteden zijn wij ook in staat om u te begeleiden bij financieringstrajecten en trajecten inzake aandelenwaardering, opvolging en herstructurering.

Een juiste boekhouding is essentieel voor een bedrijf. Of uw onderneming nu een multinational of een kleine zelfstandige (ZZP-er) is. De belastingdienst eist een overzicht van al uw financiële activiteiten en stelt daar zeer strenge regels aan. Aan u dus de vraag of u de boekhoudkundige administratie zelf wilt doen of wilt uitbesteden.

Boekhouding uitbesteden bij Schuurman en de Leeuw

Onze administratieve afdeling neemt u alle zorg omtrent de boekhouding uit handen. Zo verwerken wij per periode onder andere de mutaties. Ook zorgen wij dat u een ‘realtime’ overzicht van de financiële prestaties, openstaande debiteuren en crediteuren heeft. Bij Schuurman en de Leeuw gaan we veel verder met ons dienstenpakket dan een gemiddeld administratiekantoor. Op die manier houden we samen ‘de vinger aan de pols’. Onze adviseurs kunnen u hierdoor tijdig op de hoogte brengen en adviseren over eventuele bijsturing van uw beleid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende situaties:

 • Het nemen van een investeringsbeslissing;
 • Het aanboren van nieuwe business;
 • Het onderzoeken van rendementsverbetering of balansoptimalisatie;
 • Begeleiding bij een financieringstraject;
 • Begeleiding bij trajecten inzake aandelenwaardering, opvolging of herstructurering.

Ervaringen van anderen

“Een BV bleek voor mij zoveel fiscale voordelen te hebben, dat ik mijn eenmanszaak heb omgezet. Dat heeft heel wat voeten in de aarde, maar ik kreeg duidelijke overzichten en uitgewerkte stukken van Margreet. Ook met de bank en de notaris weten ze de zaken goed voor te bereiden. In feite hoefde ik alleen nog maar een handtekening onder de stukken te zetten. Ik kan erop vertrouwen dat ze mijn belangen altijd voor ogen hebben. Dat, in combinatie met de ‘klik’ die ik voel met de mensen van Schuurman en de Leeuw, maakt dat ik niet meer weg ga bij mijn accountantskantoor!”.

Online boekhouden

Dankzij onze samenwerking met Unit4 en Basecone “Herken en Boek” beschikt u over een online applicatie die helpt facturen op een eenvoudige wijze aan te leveren en ook nog eens snel te verwerken. U kunt de facturen en kasbonnen via whatsapp, mail of de applicatie aanleveren. Uiteraard is het ook mogelijk om de facturen eerst te laten fiatteren voor deze geboekt mogen worden. Het gebruiksgemak staat bij deze online applicatie voorop! Dankzij deze vorm van online boekhouden geniet u onder andere van de volgende voordelen:

 • Gemakkelijk uploaden: Lever uw document gemakkelijk, snel en efficiënt aan door middel van e-mail, drag & drop en via onze mobiele app.
 • Mobiele app: Gemakkelijk en overal uw bonnetjes en facturen kunnen uploaden.
 • Digitale- en elektronische facturen: Basecone zorgt ervoor dat u de factuur gemakkelijk en efficiënt kunt verwerken, ongeacht het formaat waarin dit wordt aangeleverd.
 • Your document hub: Basecone stelt aan alle gebruikers een online archief ter beschikking.
 • Sterke reducering van de piekbelasting aan het einde van het kwartaal: u krijgt grip op uw tijdsbesteding en kunt werkzaamheden beter spreiden.

Met Unit4 Multivers Accounting Online bieden wij u alle voordelen van een goede administratie zonder dat u zich bezig hoeft te houden met traditioneel boekhouden. Het enige wat u hoeft te doen, is een foto te maken van uw facturen. Deze worden vervolgens door ons geboekt. Dankzij de bankenkoppelingen is uw administratie altijd actueel, heeft u 24/7 inzicht in uw administratie en kunt u ook zelf elektronisch factureren.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Heeft u vragen over uw boekhouding of bent u op zoek naar een boekhouder gespecialiseerd in het MKB? Neem direct contact op of vul geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in. Een van onze adviseurs neemt dan zo snel mogelijk contact met u op! Bel voor een vrijblijvende kennismaking op: 0317 – 413281 of stuur een e-mail naar: e.de.leeuw@sedl.nl

  Edgar de Leeuw
  Edgar de LeeuwVennoot / Accountant
  Bel nu: 0317 413 281

  Meer dan cijfers

  • Full service accountantskantoor
  • Kostenbesparing door geautomatiseerde boekhouding
  • Persoonlijk aanspreekpunt
  • Informele bedrijfscultuur
  • Korte lijnen met de specialisten
  • Strategisch partner die met u meedenkt

  Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

  Neem contact op!