Aangesloten bij
Meer informatie aanvragen

ACCOUNTANCY

Inzicht in uw financiële situatie. Daar zorgen onze accountants voor. Uw accountant ziet u niet slechts één moment per jaar, maar door het hele jaar heen zijn er contactmomenten waarop we uw financiën onder de loep nemen. Regelmatig krijgt u een overzicht van uw cijfers, zodat u exact weet hoe uw onderneming ervoor staat.

Onze accountants hebben passie voor hun vak, maar kijken verder dan de cijfers. Ons streven is u dusdanige ondersteuning te bieden dat u met uw onderneming, maar ook persoonlijk, succes behaalt. Daarom bieden we naast financiële dienstverlening ook op maat gesneden en praktisch advies.
Onze accountancy dienstverlening omvat:

De adviseurs van Schuurman en de Leeuw zijn doorgewinterde financiële specialisten die vanuit hun achtergrond, kennis en ervaring de koppeling kunnen maken tussen de cijfers en hetgeen er op de werkvloer en in de directiekamer gebeurt. Op veel vlakken kunnen we u ondersteunen. Kan het rendement beter, heeft u behoefte aan een klankbord, overweegt u een strategische heroriëntatie of moet de managementcyclus worden verbeterd? Ook met hele praktische zaken als de inrichting van administratie, kunt u bij Schuurman en de Leeuw terecht.

Wij bouwen aan vertrouwen en helpen u graag met belangrijke vraagstukken zoals bedrijfsovername en andere bedrijfseconomische vraagstukken. De accountants van Schuurman en de Leeuw zijn thuis in vele branches en met name in het gehele spectrum van het MKB.

Neem contact op
pand SEDL
SCHUURMAN EN DE LEEUW
Nieuwe Kanaal 9-D
6709 PA Wageningen
Telefoon: 0317-413281
info@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!
Button Text