ACCOUNTANCY

Inzicht in uw financiële situatie. Daar zorgen onze accountants voor. Uw accountant ziet u niet slechts één moment per jaar, maar door het hele jaar heen zijn er contactmomenten waarop we uw financiën onder de loep nemen. Regelmatig krijgt u een overzicht van uw cijfers, zodat u exact weet hoe uw onderneming ervoor staat.

Neem vrijblijvend contact op

Onze accountants hebben passie voor hun vak, maar kijken verder dan de cijfers. Ons streven is u dusdanige ondersteuning te bieden dat u met uw onderneming, maar ook persoonlijk, succes behaalt. Daarom bieden we naast financiële dienstverlening ook op maat gesneden en praktisch advies.
Onze accountancy dienstverlening omvat onder andere:

De adviseurs van Schuurman en de Leeuw zijn doorgewinterde financiële specialisten die vanuit hun achtergrond, kennis en ervaring de koppeling kunnen maken tussen de cijfers en hetgeen er op de werkvloer en in de directiekamer gebeurt. Op veel vlakken kunnen we u ondersteunen. Kan het rendement beter, heeft u behoefte aan een klankbord, overweegt u een strategische heroriëntatie of moet de managementcyclus worden verbeterd? Ook met hele praktische zaken als de inrichting van administratie, kunt u bij Schuurman en de Leeuw terecht.

Wij bouwen aan vertrouwen en helpen u graag met belangrijke vraagstukken zoals bedrijfsovername en andere bedrijfseconomische vraagstukken. De accountants van Schuurman en de Leeuw zijn thuis in vele branches en met name in het gehele spectrum van het MKB.

Ervaringen van anderen

“Al meer dan tien jaar werken wij met Edwin Schuurman samen. Hij verzorgt voor ons de consolidatie van de jaarcijfers van alle buitenlandse vennootschappen in onze holding. De samenwerking verloopt heel plezierig. Met de mensen van Schuurman en de Leeuw hebben we in de loop van de jaren een echte vertrouwensband opgebouwd. Ze zijn deskundig, accuraat en no – nonsense. Dat past bij ons.”

Lucas Noldus - Directeur, Noldus

Vraag vrijblijvend informatie aan

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden die onze adviseurs u kunnen bieden bij het oplossen van uw vraagstuk? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in en een van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met u op! Direct in contact komen met onze accountant Edgar de Leeuw om meer te weten te komen over de ins en outs van de accountancydiensten? Mail of bel hem dan voor een vrijblijvende kennismaking op e.de.leeuw@sedl.nl of 0317 – 413281.

  Edgar de Leeuw
  Edgar de LeeuwVennoot / Accountant
  Bel nu: 0317 413 281

  Meer dan cijfers

  • Informele bedrijfscultuur
  • Persoonlijk aanspreekpunt
  • Full service accountantskantoor
  • Korte lijnen met de specialisten
  • Strategisch partner die met u meedenkt
  • Kostenbesparing door geautomatiseerde boekhouding

  Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

  Neem contact op!