Really? Nope.. Take action!

Dit is hét moment om u te richten op het maken van een plan voor de financiële en fiscale doelstellingen van uw onderneming. Omdat er niets zo veranderlijk is als de belastingwetgeving is het belangrijk om voortdurend op de hoogte te zijn van wat er speelt binnen het belastinglandschap om een dergelijk plan op te stellen.

Klik hier en vraag direct een offerte aan!

Hoe nu verder?

U heeft de uitslag Take action gekregen. Dat houdt dus in dat u een concreet plan op zal moeten stellen voor uw financiën. Heeft u hier hulp bij nodig of weet u niet goed hoe u zo’n plan op moet stellen? Laat ons als onafhankelijk professional dan helpen! We lichten uw onderneming door om aan te geven welke onderdelen en/of risico’s u in uw plan mee moet nemen. Op basis van onze rapportage waarin we u bijvoorbeeld adviseren bij het maken van een keuze om uw auto zakelijk of privé aan te schaffen of aangeven dat het fiscaal voordeliger is om uw rechtsvorm om te zetten van een BV naar een eenmanszaak of andersom kunnen we samen een concreet plan maken. 1 cm actie brengt u namelijk dichterbij een concreet plan dan een kilometer intentie.

Nieuwsgierig wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij stellen ons graag aan u voor!

Vraag direct een offerte aan

Vul hier uw informatie in en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op!

  CONTACT

  Adres
  Nieuwe Kanaal 9-D
  6709 PA Wageningen

  Telefoon: 0317 -413281
  info@sedl.nl

  ROUTEBESCHRIJVING


  Grotere kaart weergeven

  91% van onze klanten

  Zou ons aanbevelen bij anderen!

  Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

  Neem contact op!