OPTIMALE SUCCESSIEBEGELEIDING

De belastingadviseurs van Schuurman en de Leeuw kunnen u optimaal begeleiden in uw successiedossier. Graag wijzen u de weg in het doolhof van belastingen, vennootschapsrecht, huwelijksvermogensrecht, erfrecht én andere aspecten die bij een goede regeling komen kijken. Als accountants en belastingadviseurs staan we bovendien garant voor een objectieve benadering. Zo werken we samen met u aan een regeling die u past als een maatpak.

Wat kunnen onze specialisten voor u betekenen?

  • Juridische en economische analyse van het vermogen zoals de analyse van de huidige situatie: huwelijks- of samenlevingscontract, schenkingen, testamenten, begunstigingsclausules verzekeringsproducten, overeenkomsten tussen erfgenamen en inventarisatie onroerende en/of roerende goederen.
  • Uitwerking van het advies zoals het vaststellen van de prioriteiten en doelstellingen. De berekening van successierechten, schenkingsrechten en registratierechten en uitwerken van de mogelijke scenario’s inzake succcessieplanning.
  • Uitvoering van het advies zoals de opmaak van contracten, clausules en leningovereenkomst, beding van aanwas voor roerende goederen, schenkingsbrieven, maar ook bijstand bij (notariële) aktes: schenkingen, testamenten, huwelijks – en samenlevingscontracten.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Margreet Claassen vertelt u graag meer over de ins en outs van een optimale successiebegeleiding. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, m.claassen@sedl.nl.

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!