BUSINESS INTELLIGENCE (BI)

Wij bij S+DL zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen waarmee wij vernieuwend willen zijn en onze klanten (strategisch) verder kunnen helpen. De snelle ontwikkelingen op het gebied van IT bieden voor ondernemers legio kansen, echter worden deze nog te vaak niet of onvolledig benut. Een juiste combinatie van financiële- en IT kennis zorgt voor meer grip, sturing en rendement binnen uw onderneming. De juiste dingen doen en op de juiste dingen schakelen is van essentieel belang.

Road 2 BI

In dit kader hebben wij samen met Jörgen Peerik (RE) een samenwerkingsverband/ label opgezet onder de naam Road 2 BI, ofwel de weg naar rendementsverbetering door de toepassing van Business Intelligence. Business Intelligence kan gezien worden als het schatgraven in uw bedrijfsdata om vervolgens deze als belangrijke stuurinformatie beschikbaar te maken. Road 2 BI adviseert, implementeert en optimaliseert BI oplossingen in uw bedrijf en brengt uw data tot stuurinformatie, zodat u op ieder moment de juiste beslissing kunt nemen.

Financiële expertise & IT kennis

Jörgen Peerik is Business Intelligence consultant en heeft jarenlange ervaring bij accountantskantoren als consultant en EDP-Auditor (RE). Naast deze achtergrond van IT audit en de financiële kennis heeft hij ook veel kennis van Dashboarding, Data analytics/mining (Big Data), Bedrijfskunde en Informatica.
Door een combinatie van financiële expertise en IT kennis brengen wij de bedrijfsprocessen, eventuele tekortkomingen en gewenste interne controlemaatregelen in kaart waarbij wij de brug slaan naar uw KPI’s, ofwel de doelstellingen van de onderneming.

Sturingsinformatie

Vanuit deze kennis zorgen wij dat het management het gewenste inzicht krijgt in de dagelijkse voortgang van de KPI’s. Deze sturingsinformatie wordt gecreëerd door het koppelen van de interne systemen, het maximaal uitnutten van deze systemen (o.a. door het leggen van slimme koppelingen), het analyseren van data en het bouwen & implementeren van nieuwe IT tools. De output kan naar de wensen van het management dagelijks worden gerapporteerd in ieder gewenst format, uiteenlopend van een Excel bestand tot aan een dashboard.

Dit alles zorgt voor een toename in efficiëntie en een beter rendement door het creëren van inzicht en focus op de zaken die van belang zijn!

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Wilt u meer weten over Business Intelligence mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Jörgen Peerik via j.peerik@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!