BEGELEIDEN FINANCIERINGSAANVRAGEN

Het doen van financieringaanvragen vraagt om een duidelijke lange termijn visie. Een passende financiering is cruciaal voor elk bedrijf. Schuurman en de Leeuw beschikt over accountants die een duidelijk trackrecord hebben op het gebied van de financieringsaanvragen.

Bij uw financieringsaanvraag is het belangrijk dat de kapitaalbehoefte afgestemd wordt op de individuele situatie. Zowel bij bedrijfsovername, bedrijfsontwikkeling als bij een doorlopende bedrijfsvoering kan behoefte ontstaan om kapitaal van buitenaf aan te trekken. Bij investeringsplannen wordt de kapitaalbehoefte in beeld gebracht. De financieringslasten dienen afgestemd te worden op de cashflow van het bedrijf. Daarbij dient rekening gehouden te worden met zaken als investeringsdoel, de economische levensduur van het object, de zekerheden die u kunt bieden en de persoonlijke wensen en mogelijkheden.

De accountants van Schuurman en de Leeuw kunnen u begeleiden bij:

  • Het opstellen van een passend investerings- en financieringsplan,
  • De analyse van de haalbaarheid,
  • Het zoeken van een passende financieringspartij,
  • Het aanvragen van één of meerdere offertes,
  • Het beoordelen van financieringsoffertes,
  • Het beoordelen van leasecontructies,
  • De keuze van de meest gunstige financieringsvoorwaarden.

Er bestaan verschillende financieringsmogelijkheden. De belangrijkste traditionele financieringsvormen zijn bancaire leningen, kredieten en leasen. In de praktijk zien we ook steeds vaker andere vormen van financiering, zoals private partijen en crowd funding.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Edgar de Leeuw vertelt u graag meer over de ins en outs van onze begeleiding bij financieringsaanvragen. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, e.de.leeuw@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!