BEDRIJFSFINANCIERINGEN

Bij u als ondernemer kunnen er verschillende redenen ontstaan dat u extra kapitaal nodig heeft. Wanneer het goed gaat met uw onderneming kan het voorkomen dat u extra bedrijfsfinanciering wenst om bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand te kopen, een overname te financieren of om het bedrijfskapitaal te vergroten.
Deze investeringen vragen om kapitaal en dan kan er gekozen worden om te financieren uit het aanwezige eigen vermogen maar vaak is geld van buitenaf nodig en wordt er gezocht naar een passende financiering.
Ook een startende onderneming kan (start)kapitaal nodig hebben om nieuwe ideeën en plannen te laten slagen.

S+DL Financieringscheck

Dan ontstaat de vraag, welke financieringsmogelijkheden zijn er en welke vorm past het beste bij mijn financieringsbehoefte?
Met de S+DL Financieringscheck ziet u direct wat uw financieringsmogelijkheden zijn.

Vraag direct een bedrijfsfinanciering aan

Waar u vroeger naar de accountmanager van uw bank ging voor een lening zijn de tijden nu veranderd. Vanuit risico-oogpunt financieren zij uw vraag niet altijd volledig meer. Deze wijzigingen hebben tot gevolg dat er naast bancaire leningen alternatieve financieringsmogelijkheden ontstaan zoals private partijen, factoring, leasing en crowd-funding.

Bij het aanvragen van een bedrijfsfinanciering is het belangrijk om een heldere lange termijnvisie te hebben. Schuurman en de Leeuw beschikt over adviseurs die een duidelijk trackrecord hebben op het gebied van de financieringsaanvragen.

Onze adviseurs verzorgen voor u het gehele financieringsproces zoals:

  • Het opstellen van een passend investerings- en financieringsplan,
  • Het vinden van een passende financieringspartij,
  • Het aanvragen van één of meerdere offertes,
  • Het beoordelen van financieringsoffertes,
  • Het beoordelen van leaseconstructies,
  • De keuze van de meest gunstige financieringsvoorwaarden.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Edgar de Leeuw en Gert Bloemendal vertellen u graag meer over de ins en outs van onze bedrijfsfinancieringen. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, e.de.leeuw@sedl.nl en g.bloemendal@sedl.nl

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!