BEDRIJFSADVIES

Wij bij Schuurman & De Leeuw houden u -vanuit bedrijfseconomisch perspectief- graag een kritische spiegel voor en adviseren u graag over onder andere deze vraagstukken:

De adviseurs van Schuurman en de Leeuw zijn doorgewinterde financiële specialisten die vanuit hun achtergrond, kennis en ervaring de koppeling kunnen maken tussen de cijfers en hetgeen er op de werkvloer en in de directiekamer gebeurt. Op veel vlakken kunnen we u ondersteunen. Kan het rendement beter, heeft u behoefte aan een klankbord, overweegt u een strategische heroriëntatie of moet de managementcyclus worden verbeterd? Ook met hele praktische zaken als de inrichting van administratie, kunt u bij Schuurman en de Leeuw terecht.

Wij bouwen aan vertrouwen en helpen u graag met alle bedrijfseconomische vraagstukken. De accountants van Schuurman en de Leeuw zijn thuis in vele branches en met name in het gehele spectrum van het MKB.

KUNT U FEEDBACK OF HULP GEBRUIKEN?

Edgar de Leeuw vertelt u graag meer over de ins en outs van bedrijfsadvies. Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking: 0317 – 413281, e.de.leeuw@sedl.nl

Edgar de Leeuw AA
Edgar de Leeuw AAVennoot
Bel nu: 0317 413 281

91% van onze klanten

Zou ons aanbevelen bij anderen!

Benieuwd naar wat S+DL voor u kan betekenen?

Neem contact op!